326702061_836308647438236_1696452016937077341_n
Fundació Mira’m
RECURSOS DE SUPORT

Orientats a acompanyar i fer costat a estudiants amb *TEA al llarg de la seua vida educativa.

RECURSOS EDUCATIUS

Orientats a acompanyar i fer costat a estudiants amb *TEA al llarg de la seua vida educativa.

Fundació per a Estudiants amb *TEA

La nostra essència es troba en...

Acompañar a las personas con autismo y sus familias desde un modelo social y de derechos. Teniendo en cuenta que todas las personas seremos dependientes en diferentes momentos de nuestras vidas y en determinado grado, perseguimos la autodeterminación desde una interdependencia solidaria.

 • MISSIÓ

  Millorar la qualitat de vida de les persones amb *TEA amb les quals treballem i les seues famílies, així com conscienciar a la societat en general que les persones amb *TEA són ciutadans de ple dret.

 • VISIÓ

  Una societat en la qual les persones amb *TEA puguen desenvolupar-se, com a ciutadans de ple dret, en totes les dimensions que comporten el seu concepte de Qualitat de Vida.

 • VALORS

  Duem a terme el nostre a treball a través de l'empatia, consens, *corresponsablidad, equitat, respecte, flexibilitat i adaptació a totes i cadascuna de les persones amb les quals treballem.

 • PROPÓSITO

  Ser una organización líder y distintiva en la promoción de la transformación social. Brindando apoyos, recursos y oportunidades a las personas con autismo y sus familias, para que éstas tomen el control de sus propias vidas en una sociedad inclusiva

Les nostres xifres parlen per si soles

Portem més de 15 anys en el terreny, i hui dia, donem suport a 210 persones amb *TEA i a les seues famílies des de més de 10 especialitats diferents, sempre amb l'objectiu de potenciar la seua qualitat de vida. Tot este esforç és possible gràcies a un equip de més de 30 professionals altament especialitzats i formats en el suport a persones amb *TEA.

Espere que esta versió siga del teu grat. Si desitges més canvis o ajustos, dis-m'ho! Soc ací per a ajudar-te.

0 +
Anys
0 +
PERSONES
0 +
SERVEIS
0 +
Professionals

Posa't en contacte

Ens importa la teua opinió i som ací per a ajudar-te. Si tens alguna consulta, suggeriment o simplement desitges saber més sobre nosaltres, no dubtes a posar-te en contacte.

Envie'ns un missatge

Envie'ns un missatge

Treballem amb…

ca_ESValencià
Skip to content